Referenssit

”Ammattitaitoa ja vastuunkantoa”

Kiinteistötahkola

“Löysin Antigravityn etsiessämme ikkunanpesupalvelua erääseen hyvin haastavaan porraskuilutilaan. Yläikkunoihin ei päässyt käsiksi tikkailla eikä nosturilla, mutta  Antigravitylle se ei näyttänyt olevan ongelma.

Yhteistyötä jatkettiin vesikourujen puhdistuksilla ja syvennettiin parvekelasien, julkisivujen sekä kattojen kuntotarkastuksiin ja olen siitä todella iloinen. Tarjouksen hyväksymisen jälkeen voin nimittäin luottaa siihen, että homma tulee hoidettua juuri niin kuin on sovittu.

Antigravity tarkastaa paikat läpikotaisin, kuvaa korjausta tai huoltoa vaativat kohteet, merkitsee niiden sijainnin katosta tai julkisivusta otettuun laajempaan kuvaan, avaa ne sanallisesti, ehdottaa toimenpiteet ja luokittelee ne vielä kiireellisyysjärjestykseen. On ihan eri asia esitellä taloyhtiöiden hallitukselle kunnon raporttia kuin epämääräisiä valokuvia korjauskehoituksineen.

Erotuksena moneen muuhun palveluntuottajaan Antigravity pitää vielä taloyhtiöiden asukkaiden lisäksi myös meidät isännöitsijät ajan tasalla aikatauluista.

Antigravityn toiminnasta on jäänyt kuva, että he kantavat kohteesta kokonaisvaltaista vastuuta. He eivät keskity pelkästään kriittisiin kohtiin, vaan oikeasti katselevat ympärilleen ja huomioivat myös piilevät riskitekijät. Arvostan sitä, että he mitoittavat ja varaavat tarkistukseen tarpeeksi aikaa.

He myös miettivät askeleitaan hieman pidemmälle kuin moni muu. Saatuaan meiltä toimeksiannon pestä erään taloyhtiön valokatteet he kysyivät, sopisiko putsata ne myös alapuolelta, jolloin tulee oikeasti puhdasta. He osasivat myös ennakoida, että valokatteita pestessä rapaa tulee roiskumaan niiden yläpuolisiin ikkunoihin. Niin kävikin, mutta asia oli huomioitu jo tarjousvaiheessa, joten asia tuli kerralla kuntoon.

Itseäni ilahduttaa myös se, että Antigravityllä vastataan yhteydenottoihin viipymättä. Kiireellisen paikkaustarpeen ilmaantuessa he järjestävät jonkun paikalle, tavalla tai toisella. He myös osaavat arvioida, onko jokin toimenpide superkiirellinen, vai voiko sen kanssa odottaa luottavaisin mielin seuraavaan viikkoon. He miettivät, mikä on taloyhtiölle hyväksi.

Antigravityn väki saa olla ylpeä ammattitaidostaan sekä työtään ohjaavista periaatteistaan.”

– Jutta Välimaa, isännöitsijä
”Mainio toimintatapa”

Newsec Property Asset Management Finland Oy

”Löysin Antigravityn suositusten perusteella. Kiinteistömanageri toisesta yrityksestä oli käyttänyt heitä alkuun ikkunanpesutarpeisiin sekä julkisivu- ja kattotarkastuksiin. Ja kun selvisi, että Antigravity hoitaa samalla pieteetillä myös korjaukset – myös niihin.

Tällä alalla, niin kuin kaikessa, merkittävä tekijä on tietysti hinta. Antigravityn hinnat pyörivät samoissa lukemissa kuin kilpailijoilla. Tosin se lisäarvo, jonka Antigravity on ladannut esimerkiksi ikkunanpesuunsa on ratkaissut asiat monesti Antigravityn eduksi.

Täytyy sanoa, että porukan ammattitaito on tehnyt vahvan vaikutuksen. Varusteineen he pääsevät paikkoihin, jonne kaikki tällä alalla eivät pääse. Ja he kyllä löytävät ongelmakohdat, jos niitä on löydettäväksi – vaikka muita alan toimijoita olisi käynyt jo sitä yrittämässä.

Ja mikä parasta, Antigravity käsittelee kiinteistöä kuin omaansa;  kiinteistö on pidettävä kunnossa, sen arvo säilytettävä. Rahaa on kuitenkin aina käytettävissä vain rajatusti, joten se on käytettävä viisaasti.

Antigravity auttaakin meitä asettamaan toimenpiteet kiireellisyysjärjestykseen; kaikkea ei välttämättä tarvitse tai kannata tehdä saman tien, mutta akuuteista asioista pidetään kiinni. Kun ne on hoidettu, asiakas voi vetää henkeä ja sijoittaa suuremmat remontit otollisiin ajankohtiin. Ne ovat kuitenkin asioita, joita ei sovi tehdä kiireessä.

Asiaa auttaa kovasti se, että Antigravityn raporttien takana on aina ihan oikea ihminen, joka vastaa puhelimeen ja sähköposteihin ja jonka kommunikointi on äärimmäisen asiallista. Antigravityn asiantuntija pureskelee asiat asiakkaan puolesta, pohtii niitä hänen näkökulmastaan ja avaa tekniset ja fysikaaliset termit muotoon, jotka on helppo esitellä eteenpäin. Jos jokin asia jää epäselväksi, se selitetään. Se on mainio toimintatapa.

Mainioita ovat myös raportit. Antigravity kuvaa tarkasti jokaisen ongelmakohdan, merkitsee niiden sijainnit suurempaan kuvaan ja kirjoittaa yhteyteen, mitä kohteessa on tapahtunut, mitä sille pitää tehdä ja kuinka kiire asialla on. Tarvittaessa he myös hoitavat korjaustoimenpiteet. Raporttien selkeyden ja tarkkuuden ansiosta ne puhuvat puolestaan, mikä helpottaa kovasti meidän työtämme entisestään.”

– Jari-Petri Anttila, kiinteistömanageri
Lummetie 2
Saukonpaadenranta 2
Hattulantie 2
“Pirun hyvää työtä”

Isännöitsijätoimisto Freddis Oy

“Olen käyttänyt Antigravityn palveluja jo muutaman vuoden ajan kiinteistöjemme ikkunanpesuihin sekä enenevässä määrin myös kattotarkastuksiin.

Yhteistyö Antigravityn kanssa on ollut minulle arvokasta, enkä puhu nyt kustannuksista, sillä Antigravityn hinnat ovat hyvin kilpailukykyiset. Isännöimäni taloyhtiöt ovat säästäneet pitkän pennin, kun erilaisiin rakenteista tai puhtaudesta johtuviin ongelmiin on onnistuttu puuttumaan ajoissa.

Kattotarkastuksia tekee tietty moni yritys, mutta Antigravityssä vaikuttavaa on porukan ammattitaito, ripeys sekä asenne. He ovat löytäneet huollettavaa, korjattavaa ja putsattavaa yllättävistä kohteista, kohdista sekä hankalasti saavutettavista paikoista.

Viimeksi mainittu onkin yksi Antigravityn valttikorteista; he pääsevät ja uskaltautuvat paikkoihin, jonne muut eivät välttämättä mene. Ja jos he huomaavat matkalla, että jokin kouru, jonne huoltoyhtiö ei ole ylettänyt, on tukossa, he merkkaavat senkin – koska niin talosta kuuluu huolehtia. He siis kantavat vastuuta kohteistaan kuin omistaan.

Siitä päästäänkin palvelun laatuun; Antigravity tekee pirun hyvää työtä!

Voin luottaa siihen, että tarkastukset ja korjaukset on tehty perusteellisesti, katot on käyty läpi sekä yltä että alta. Kiireellisissä tilanteissa he reagoivat nopeasti, koska he tietävät, että niin pidetään talosta huolta. Se kaikki helpottaa minun työtäni.

Helppoudesta puheen ollen, Antigravityn perusteelliset, tarkat ja selkeät raportit puhuvat paitsi puolestaan, myös minun puolestani. Mikäli raporteissa todettaisiin vain, että jokin kohta koillisnurkassa on puutteellinen ja aiheuttaa kosteusrasitusta, taloyhtiöissä nähdään vain lentäviä euroja. Nähtyään selkeät kuvat selityksineen heidän on vaikea ummistaa niiltä silmiään. Turhat pulinat ja veivaukset jäävät pois, ja tulee tehtyä se, mitä talon kunnossa pitämiseksi pitää tehdä. Olen saanut taloyhtiöiden hallituksilta kiitosta Antigravityn raporteista.

Pitäisin Antigravityn tietysti mieluusti omana tietonani, mutta kollektiivinen huoli kiinteistöjen kunnosta kannustaa suosittelemaan heitä muillekin. Olemme saaneet aina enemmän, mitä olemme tilanneet, vinkkejä ja opastusta myös eteenpäin.

Ai niin, se ikkunanpesu – puhdasta jälkeä tulee myös siltä suunnalta.”

– Christoffer Packalén, isännöitsijä
“Arvostan suuresti Antigravityn työmoraalia”

Kiinteistöpalvelu Newsec Property Asset Management Finland Oy

“Löysin Antigravityn, kun sain kutsun heidän esittelytilaisuuteensa. Vaikutuin heidän palvelukonseptistaan, joka poikkesi kilpailijoista ja toi lisäarvoa niinkin perinteiselle alalle kuin ikkunanpesuun.

Vaatii vahvaa osaamista ja laaja-alaista ammattitaitoa pestä ikkunat perusteellisesti ja tehdä sen yhteydessä asiantuntevia havaintoja rakenteista. Se on loistava yhdistelmä, etenkin kun näyttää siltä, ettei havainnointi venytä urakkaa lainkaan. Harjaantunut silmä löytää riskirakenteet nopeasti ja kuva kohteesta siirtyy koodin kera näppärästi sovellukseen ja sitä kautta asiakkaalle, joka saa ikkunanpesun yhteydessä arvokkaan tilannekatsauksen kiinteistön julkisivun tilasta.

Ammattitaidon lisäksi porukassa teki vaikutuksen heidän asenteensa. Se tuli ilmi siellä esittelytilaisuudessa ja näkyi sen jälkeen työmaalla. Antigravity tarttuu töihin kuin omiinsa. He uskaltautuvat ja pääsevät varusteidensa kanssa paikkoihin, joihin kaikki tällä alalla eivät pääse. Monestihan ongelmat ovat juuri siellä yläilmoissa ja sinne on vain mentävä.

Antigravity on myös ottanut hoitaakseen korjausurakoita, jotka ovat haasteellisuuden tai suuren työmääränsä vuoksi jääneet muilta hoitamatta. He ovat löytäneet piileviä rakennevikoja, jotka ovat menneet muilta ohi ja ovatpa he paikkailleet myös muiden jälkiä.

Arvostan suuresti Antigravityn työmoraalia. He haluavat tehdä asiat hyvin, ja kuten sanoin, he huolehtivat kiinteistöistä kuin omistaan.

Huolellisesta asenteesta kertoo myös se, että korjausaineet ja –materiaalit, joita he käyttävät, ovat aina harkinnan tulos, toisin kuin monella muulla yrityksellä. He miettivät, millainen aine toimii ja kestää juuri tietynlaisissa olosuhteissa ja aineet ovat priimaa.

Antigravityn palvelumalli on heille itselleen merkittävä kilpailuetu ja meille asiakkaille se tuottaa kiinteistön arvon säilymiseen johtavaa kullanarvoista tietoa. Laadukas raportointi kuvineen ja selostuksineen helpottaa paitsi meidän kiinteistömanagereiden hommaa, myös kiinteistönomistajien päätöksentekoa.”

– Marko Karimo, kiinteistömanageri
Kamreerintie 2
Väritehtaankatu 8
Hermannin rantatie 12
“Suosittelen Antigravityä lämpimästi”

Kiinteistömanageri Olli-Pekka Kari, Newsec Property Asset Management Finland Oy

“Meidän kiinteistömanagereiden tehtävänämme on löytää ja hyödyntää ne parhaat yhteistyökumppanit, jotka tekevät työnsä asiantuntevasti, luotettavasti ja kohtuullisin kustannuksin. Antigravity täyttää nuo vaatimukset, mutta sen lisäksi heiltä saa aina vähän enemmän.

Ja joskus se extra saattaa olla hyvinkin merkittävä havainto tai löytö, joka saattaa estää vahinkoja tapahtumasta tai vähintään säästää rahaa.

Samalla, kun Antigravity tekee ikkunanpesuja, julkisivu- tai kattotarkastuksia tai vuotojen pysäytyksiä, he tarkkailevat myös asioita, jotka eivät ole tilauslistalla, mutta joista meidän managereiden ja kiinteistön omistajien olisi syytä olla tietoinen.

Olemmekin saaneet vihiä turvallisuuteen ja terveyteenkin vaikuttavistaa asioista, jotka on sitten laitettu kuntoon ennen kuin vahinkoja olisi päässyt tapahtumaan.

Extrahyväksi palveluksi lasketaan myös Antigravityn tekemät raportit. Ne ovat erittäin kattavia ja selkeitä ja ne ovat toimineet sellaisenaan ohjenuorana urakoissa. Viimeksi saimme niistä palautetta eräältä rakennuttajakonsultilta, joka kertoi, että perusteellisten ja täsmällisten dokumenttien ansiosta he pääsivät hommiin käsiksi saman tien.

Antigravityn tarkkuus ulottuu raporttien lisäksi kaikkeen tekemiseen. He ovat muun muassa tehneet havaintoja, jotka ovat jääneet muilta alan yrityksiltä huomaamatta. Ovatpa he löytäneet myös rakennusvirheitä ja puutteita, joiden kuntoon laittaminen on mennyt vielä rakennuttajan takuun piikkiin.

Erityismaininta lähtee myös nopeudesta ja ketteryydestä. Kun on kiire, he tulevat paikalle viipymättä. Nopea vasteaika estää suuremmat vahingot ja näyttää tilanteen todellisen laidan. Ketteryydestä kertoo se, että he pääsevät kiipeilyvarusteineen paikkoihin, joihin eivät kaikki tällä alalla pääse.

Suosittelen Antigravityä lämpimästi – etenkin kohteisiin, joissa toiveena on saada riskittömästi lisäaikaa suuremmille remonteille. Asianmukaisin tarkastuksin ja täsmällisin korjaustoimenpitein taloyhtiö voi rauhassa valmistella isompia peruskorjauksia ja tehdä ne paremmalla ajalla.”

– Olli-Pekka Kari, kiinteistömanageri