Julkisivutarkastus liikekiinteistöille

Julkisivupinnat ja rakenneosat – ruuvikiinnikeseinät – satunnaisotannat – momenttitarkastukset – jatkuva tarkkailu – datan keräys ja dokumentaatiot

Pintapuolisten tutkimusmenetelmien avulla julkisivutarkastuksemme on kustannustehokas, täydentävä palvelu laajamittaiselle kuntotutkimukselle. Tarkastus käsittää kiinteistön julkisivujen tarkastamisen niiden koko laajuudelta.

Tarkastuksen avulla vastavalmistuneista kiinteistöistä voidaan selkeästi osoittaa julkisivuilta löytyneet rakennusvirheet ennen rakentajan takuu- ja vastuuaikojen umpeutumista.

Vanhempien kiinteistöjen osalta julkisivuilta löydetään normaalista vanhenemisesta poikkeavat alueet tai rakenteet sekä mahdolliset vesivuotopaikat ja muut ongelmat ennen laajempien vahinkojen syntyä.

Tarkastuksen jälkeen julkisivun yleinen kuntotaso ja sen poikkeamat kuten rakennusvirheet ovat tiedossa. Kaikki kerätyt havainnot on yksilöity julkisivuittain asiakasportaaliin. Havainnot sisältävät kuvan, sijaintitiedon sekä tarkentavat tiedot mm. rakenneosasta.

Pyydä tarjous julkisivutarkastuksesta!

Saat meiltä nopeasti tarjouksen julkisivutarkastuksesta liikekiinteistölle täyttämällä lomakkeen tai soittamalla numeroon 050 470 8226.

Katso kaikki yhteystietomme tästä »