Kiinteistö Oy Hermannin Rantatie 12

Ikkunanpesun yhteydessä löydettiin sekä halkeamia ikkunanpuitteista että putoamisvaarassa olevia rakenteita.

Kiinteistömanageri Marko Karimo, Kiinteistöpalvelu Newsec Property Asset Management Finland Oy:

Kohde sijaitsee suositulla Kalasataman asuin- ja toimistoalueella. Kiinteistö koostuu kahdesta erillisestä rakennuksesta ja tarjoaa niin kivijalkaliike- kuin toimistotilaakin. Newsec on hyödyntänyt Antigravityn palveluja kiinteistössä useisiin eri tarpeisiin jo muutaman vuoden ajan.

Antigravity suoritti kohteessa ikkunanpesun ja teki sen aikana huomiota julkisivujen kunnosta. Ikkunanpesun yhteydessä löydettiin sekä halkeamia ikkunanpuitteista että putoamisvaarassa olevia rakenteita.

Näiden huomioiden avulla pystyimme tekemään kiinteistössä oikea-aikaisia kiinteistönhuolto- ja saneeraustoimenpiteitä ennen kuin ongelmat eskaloituivat.

Pidän Antigravityn tavasta toimia. Se iskee kaksi kärpästä samalla iskulla, koska se on heille mahdollista. Heillä riittää pesuosaamista – pesujälki on moitteetonta – mutta työskennellessään he myös katselevat  ympärilleen ja tekevät asiantuntevia huomioita piilevistäkin rakennevioista. Tieto, jota he tuottavat ikkunanpesun yhteydessä, on kullanarvoista kiinteistöjen omistajille.

He toimivat juuri niin kuin kiinteistönomistajakin toimivat, katselevat ympärilleen, koska se on järkevää. Tosin Antigravity ei vain katsele, vaan heillä on raportointia varten valmiit sovellukset, kamera aina valmiina ja kaikkea tekemistä ohjaa oikea arvomaailma. He pitävät kiinteistöistä huolta kuin omistaan.