Kiinteistö Oy Helsingin Tenholantie 10

Kohteeseen tehtiin kattotarkastus, jonka perusteella korjattiin useita vakavia vesivuotopaikkoja.

Kiinteistömanageri Olli-Pekka Kari, Newsec Property Asset Management Finland Oy:

Arvokas kiinteistö sijaitsee Helsingin Ruskeasuolla ja siihen on sijoittunut koulutuspalveluja tarjoava Keskuspuiston ammattiopisto. Newsec on hyödyntänyt Antigravityn palveluja kiinteistössä useisiin eri tarpeisiin jo muutaman vuoden ajan.

Yhteistyö Tenholantiellä lähti liikkeelle Antigravityn suorittamalla kattotarkastuksella, joka toikin esiin useita vesivuotokohtia. Kohdat saatiin korjattua ennen kuin rakenteisiin valuva vesi ehti aiheuttaa vakavia ongelmia.

Tarkastuksen jälkeen Antigravity on tehnyt katolle säännöllisiä seurantatarkastuksia, jotka nekin ovat tuoneet esiin uusia vuotokohtia. Ne eivät olisi löytyneet ilman harjaantunutta silmää ja salapoliisityötä, sillä ongelmat olivat tulleet esiin vain tietyissä olosuhteissa tai ne olivat seurausta jonkun välillisen järjestelmän pettämisestä. Syyt saatiin kuitenkin selvitettyä ja korjaukset hoidettiin saman tien.

Olemme teettäneet Antigravityllä kohteessa myös kriittisten alueiden lumen- ja jäänpudotusta. Rakennuksen katolla oli lämpövuotokohtia, jotka kerryttivät ympärilleen jäätä ja saivat sitä kautta aikaan vesivuotoja. Vuotojen ilmettyä Antigravity kiirehti paikalle pikaisella aikataululla. Pudotukset ja vesivuototiivistykset saatiin tehtyä asianmukaisesti, vaikka talviset olosuhteet olivat haastavat. Nopeasta vasteajasta oli hyötyä, sillä vihjeet vuodon syistä ja tarkasta vuotopaikasta katoavat ajan myötä. Mikäli paikalle olisi saavuttu vasta kahden viikon kuluttua, olisi syitä voitu vain arvailla.