Palvelut

Palvelut asunto-osakeyhtiöille

Asuinrakennusten ikkunat pestään päiväsaikaan pääosin ulkokautta joko henkilönostimella, sertifioidulla köysityöllä tai jatkovarsilla. Avautuvat ikkunat pestään luonnollisesti sisäkautta. Asuinrakennuksille tarjoamme:

Toimitamme ennakkoilmoituksen taloyhtiön ilmoitustaululle viisi arkipäivää ennen työn aloittamista. Suoritamme myös asuinrakennusten julkisivutarkastuksia ikkunanpesun yhteydessä.

Palvelut liikekiinteistöille

Liikekiinteistöissä voidaan pestä esimerkiksi vain kiinteistön ulkopuolella sijaitsevat ikkunat sekä korkeiden aulojen sisäpinnat. Ulkokuoren peseminen lisää kiinteistössä toimivien yritysten viihtyvyyttä vaikuttamalla vain vähäisesti kiinteistössä tapahtuvaan päivittäiseen liiketoimintaan. Monipuolisen osaamisemme ansiosta pystymme saavuttamaan jokaisen ulkokuoren ikkunaruudun kiinteistön muuta liiketoimintaa häiritsemättä!

Liikekiinteistöille tarjoamme

Suoritamme myös liikekiinteistöjen julkisivutarkastuksia ikkunanpesun yhteydessä.

Palvelut rakennuttajille

Rakennuttajien vastuisiin kuuluu vastaanottotarkastuksen teettäminen kohteissaan ennen luovutusta asiakkaalle. Antigravity on erikoistunut rakennusten julkisivujen virheettömyyden varmistamiseen.

Palvelut teollisuudelle

Teollisuuden kohteet huolto- ja korjaustoimenpiteineen vaativat usein hankalia nosturi- ja köysitöitä. Antigravity on erikoistunut haastaviin kohteisiin, jotka vaativat erikoisosaamista ja -varusteita. Työntekijämme ovat koulutettuja, serftifioituja ja vakuutettuja kiipeilyä vaativiin teollisuuden erikoistöihin.

Teollisuuskohteisiin tarjoamme

  • Ikkunanpesut
  • Kuonanpudotus
  • Tarkastustyöt
  • Vuotojen identifioimien ja korjaaminen
  • Kiinnitykset, kiristykset, paikkaamiset ja asennukset
  • Asiakasportaali

Suoritamme myös liikekiinteistöjen julkisivutarkastuksia ikkunanpesun yhteydessä.