Kattotarkastus liikekiinteistöille

Kaikki vesikatemateriaalit – riskirakenteet – vesivuotojen paikannus – kattoläpiviennit – yläpohjat – dokumentointi ja jatkotoimenpiteet

Tarkastus sisältää kiinteistön vesikatteen pinta-alan tarkastamisen myös vaikeasti saavutettavien paikkojen osalta. Tarkastuksen aikana kattopinta käydään kokonaisuudessaan läpi erityisesti riskirakenteet huomioiden. Tarkastus suoritetaan aistinvaraisesti.

Tarkastuksen jälkeen kattopinnan kunto on tiedossa ja asiakkailla on mahdollisuus reagoida välittömiin korjaustarpeisiin. Lisäksi tulevaisuuden korjaus- ja huoltotarpeet voidaan määrittää PTS:ään oikea-aikaiseksi.

Kaikki havainnot esitetään yksityiskohtaisesti tarkastusraportilla ja asiakasportaalissa. Havainnot sisältävät kuvan, sijaintitiedon sekä tarkentavat tiedot esimerkiksi rakennosasta.

Annamme tarkastusraportissa ehdotuksen sekä tarjouksen kiireellisistä jatkotoimenpiteistä. Akuutteja toimenpiteitä varten on myös mahdollista sopia mandaatista, jonka puitteissa suoritamme kiireelliset toimenpiteet samalla kohdekäynnillä. Molemmissa toimintamalleissa kaikki tehdyt työt dokumentoidaan kuva- ja paikkatiedoin.

Pyydä tarjous kattotarkastuksesta!

Saat meiltä nopeasti tarjouksen kattotarkastuksesta liikekiinteistölle täyttämällä lomakkeen tai soittamalla numeroon 050 470 8226.

Katso kaikki yhteystietomme tästä »