Palvelut asunto-osakeyhtiöille

Isännöitsijä ja taloyhtiön hallituksen puheenjohtaja ovat vastuussa siitä, että taloyhtiön lasi-, metalli- ja kattorakenteet ovat turvallisia käytössä eivätkä aiheuta myöskään tarpeettomia elinkaaririskejä. Kun rakennuksen eri osa-alueiden kunto pysyy tuoreessa tiedossa, vältytään ikäviltä yllätyksiltä, kuten äkillisistä korotuksista yhtiövastikkeisiin.

Palvelut asunto-osakeyhtiöille

Tarjoamme asuntoyhtiöille yksilöityä ikkunanpesua kohdekohtaisen suunnitelman mukaisesti ja aina ammattilaisen tekemänä. Kohdekohtaisen suunnitelman avulla toimitamme tilatut työt ajallaan ja muuta toimintaa häiritsemättä.

Työllistämme yrityksemme riveihin vain ikkunanpesun ammattilaisia. Keskimäärin ikkunanpesijöidemme työkokemus on pyöreät kymmenen vuotta.

Tavanomaisia työkohteitamme ovat korkealla tai vaikeissa paikoissa sijaitsevat ikkunanpesukohteet, joiden mukaan valitsemme työmenetelmän aina kohteesta laadittavan yksilöidyn työsuunnitelman mukaisesti.

Asuinrakennuksissa sijaitsevat vaikeakulkuiset kohteet vaativat erikoisosaamista ja ammattimaisen turvallisuusasenteen. Kohteesta tehtävän riskiarvion ja työsuunnitelman avulla ennaltaehkäisemme vahingot ja takaamme turvallisen ympäristön kaikille taloyhtiön alueella liikkuville henkilöille sekä omaisuudelle.

Köysitekniikoiden avulla saavutettavat työkohteet sijaitsevat paikoissa, jotka jäävät usein taloyhtiöiden ylläpitosuunnitelmassa vaille huomiota. Tilattavan työn ohessa köysityötekniikoilla on mahdollista selvittää myös tulevaisuuden huoltotarpeita ja puuttua välittömästi ongelmiin.

Palvelujamme ovat mm. räystäskourujen puhdistukset, polttimoiden vaihto korkealta sekä yksittäiset korjaus- ja huoltotyöt.

Toiminta-alueemme on Helsinki, Vantaa, Espoo, Kauniainen, Kirkkonummi ja muut Pääkaupunkiseudun lähialueet.

Pyydä meiltä tarjous isännöimääsi asiakaskohteeseen ja takaamme kilpailukykyisen hinnan ja laadukkaan lopputuloksen ilman ylimääräisiä ongelmia!