Vesitiivistystyöt asunto-osakeyhtiöille

Kaikki vesikatemateriaalit – vesivuodot – ennaltaehkäisy – hätätiivistykset – Enke Enkopur – Enke Arctic Seal – tiivistystöiden dokumentointi

Käytämme vesitiivistyksiin Enke-tuoteperhettä, joka tarjoaa markkinoiden laadukkaimpia ja luotettavimpia vesitiivistysmateriaaleja. Asennamme vesitiivistykset kohteesta riippuen joko Enke Enkopur® -takuutiivistystekniikka tai Enke Artic Seal- tiivistystekniikkalla.

Asentamiimme vesitiivistystöihin sisältyy aina työsuoritteiden dokumentaatio kuvien ja paikkatietojen avulla, jotta asiakkaan on helppo todentaa tehtyjen töiden laatu ja laajuus.

Enke Enkopur® -takuutiivistystekniikka

Enkopur® on yksikomponenttinen tiivistysmassa, joka vahvistettuna polyflex-kuitukankaalla muodostavat yhdessä takuutiivistyksen. Takuutiivistys estää veden pääsyn rakenteisiin kaikissa katon vuotokohdissa. Enkopur® on taloudellinen ja järkevä vaihtoehto jatkaa katon elinkaarta vuosilla, jopa vuosikymmenillä vain murto-osalla uuden katon kustannuksista. Enkopur® -takuutiivistyksiä voidaan suorittaa vain kesäkuukausina.

Enke Arctic Seal- tiivitystekniikka

Arctic Seal on suunniteltu pohjoismaiden markkinoille haastaviin asennusolosuhteisiin ja se toimii vesivuotojen tiivistyksiin aina 20 pakkasasteeseen asti. Arctic Seal voidaan tarvittaessa päälleasentaa Enke Enkopur® -takuutiivistystekniikkalla.

Pyydä tarjous vesitiivistystöistä tai vesivuotojen etsinnästä!

Saat meiltä nopeasti tarjouksen vesitiiviyteen liittyvistä töistä taloyhtiölle täyttämällä lomakkeen tai soittamalla numeroon 050 470 8226.

Katso kaikki yhteystietomme tästä »