Kiinteistö Oy Helsingin Hattulantie 2

Kiinteistöön tehtiin kattotarkastus, jonka aikana havaittiin useita aktiivisia sekä alkavia vesivuotopaikkoja.

Kiinteistömanageri Jari-Petri Anttila, Newsec Property Asset Management Finland Oy:

Arvokas kiinteistö sijaitsee Helsingin Vallilassa ja siihen on sijoittunut Stadin Ammattiopisto. Newsec on hyödyntänyt Antigravityn palveluja kiinteistössä useisiin eri tarpeisiin jo muutaman vuoden ajan.

Kiinteistöön tehtiin Antigravityn toimesta kattotarkastus, jonka aikana havaittiin useita aktiivisia sekä alkavia vesivuotopaikkoja. Tarkastuksessa havaitut ongelmakohdat saatiin tiivistettyä rivakasti.

Korjausten jälkeen Antigravity on tehnyt kohteeseen vuosittain katon seurantatarkastuksia. Uudet potentiaaliset vuotokohdat on havaittu ennalta ja niiden tiivistystöistä on saatu ennen työn suorittamista korjausehdotukset ja työn tarkka urakkahinta. Tarjouksen hyväksymisen jälkeen korjaukset on tehty nopealla aikataululla ja ammattitaitoisesti. Samalla on tarkastettu aiemmin tehtyjen tiivistysten pitävyys.

Kiinteistössä ennen Antigravityn palveluiden käyttöönottoa olleet katon vuodot olivat enteilleet suurempaa kattoremonttia, joka voitiin nyt aikatauluttaa uudelleen kauemmas tulevaisuuteen. Akuutit korjaustarpeet oli tehty ammattitaidolla ja saatoimme luottaa siihen, ettei katto vuotanut. Kiinteistön omistajat ehtivät vetää henkeä ja viedä ison kattoremontin läpi silloin, kun aika siihen oli otollinen – ei silloin, kun vuoto ja kiire olivat päällä.

Kohteeseen on tehty Antigravityn toimesta myös kohdennettua lumenpudotusta. Lumen suhteen riskialttiit paikat kartoitettiin dronen avulla, ja sen jälkeen lunta on pudotettu vain niiltä osin, kuin se on tarpeellista. Se on mainio palvelu, jonka Antigravity on kehittänyt kiinteistön etu mielessä. Tulemme varmasti harkitsemaan palvelua tulevina talvina, mikäli lumikuormat uhkaavat.