Kiinteistö Oy Kamreerintie 2

Suoritimme kattotarkastuksen, joka paljasti avoimia kattorakenteita ja vuotokohtia, jotka kaikki korjattiin.

Kiinteistömanageri Marko Karimo, Newsec Property Asset Management Finland Oy:

Ikkunanpesu vaatii taitoa. Mutta kun sen osaa, miksei siinä samassa tarkkailisi viereisiä pintoja, kun kerran senkin osaa – etenkin, jos ammattilainen on jo valmiiksi siellä yläilmoissa. Se on yksinkertaisesti järkevää ja kätevää.

Kamreerintie 2 sijaitsee Espoossa ja siihen on sijoittuneena muun muassa Espoon kaupungin virastoja. Newsec on hyödyntänyt Antigravityn palveluja kiinteistössä useisiin eri tarpeisiin jo muutaman vuoden ajan.

Yhteistyö Antigravityn kanssa lähti liikkeelle kiinteistön ikkunoiden pesusta. Kilpailutimme urakan ja Antigravity oli kärjessä jo pelkästään ikkunanpesun hinnalla, mutta vei voiton juurikin tuolla urakan yhteyteen liitetyllä lisäpalvelulla havaintojen tekemisestä ikkunanpesujen yhteydessä.

Harjaantuneet silmät tekivät pesun aikana havaintoja julkisivun kunnosta. Ongelmakohdat kuvattiin ja merkittiin tarkoitusta varten kehitetyllä sovelluksella suurempaan kuvaan kiinteistöstä.

Paitsi, että pesujälki oli moitteetonta, pääsimme  kartalle julkisivun statuksesta managereille tarkoitetun kiinteistöportaalin raportin perusteella. Siitä kävi ilmi, ettei mitään kriittistä tai akuuttia ollut myöhemmin yllättämässä.

Käytimme Antigravityä myös kiinteistön julkisivun sammaleenpesuun.

Kohteessa oli ollut aikoinaan myös sitkeä vesivuoto, ja sitä oli ollut korjaamassa maineikas alan yritys. Korjaustoimenpiteet olivat kuitenkin epäasiallisesti tehtyjä ja puutteellisia. Kaikkia vuotokohtia ei oltu löydetty ja vuoto jatkui.

Niinpä käännyimme taas Antigravityn puoleen, joka suoritti kiinteistössä perusteellisen kattotarkastuksen.  He löysivätkin edellisten urakoitsijoiden jäljiltä avoimia kattorakenteita sekä akuutit vuotokohdat, jotka kaikki korjattiin. Paikkausten jälkeen vuoto loppui ja saimme perusteellisen raportin kiinteistöportaaliin, mitä he olivat löytäneet, mitä löydöksille oli tehty ja minkälaisia korjausmateriaaleja ja –aineita oli käytetty.

Täytyy sanoa, että Antigravityn perehtyneisyys ja asenne tekemiseen on enemmän kuin kohdallaan. He syynäävät paikat läpi pieteetillä, raportoivat yksityiskohtaisesti löydöksistään, antavat arvion korjausten kiireellisyydestä ja hoitavat vielä homman, jos on tarvis. Mitään ei jätetä roikkumaan eikä arvoituksen varaan. Tuntuu siltä, että Antigravity kantaa kiinteistöistä huolta kuin omistaan.