Paine- ja sammalpesut asunto-osakeyhtiöille

Kaikki julkisivumateriaalit – kuumevesipainepesut – sammal- ja viherpesut – mekaaniset puhdistukset

Julkisivujen painepesut

Rakennusten julkisivujen painepesu poistaa tehokkaasti biokasvuston, lian ja liikenteen aiheuttamat pinttymät julkisivupinnoilta. Suoritamme painepesut ammattiluokan kuumavesipainepesurilla ja pesuaineilla parhaan lopputuloksen mahdollistamiseksi.

Kuumavesipainepesuri poistaa tehokkaasti kovimmankin lian ja pinttyneet ilmansaasteet. Lopputuloksena on edustava rakennuksen julkisivu, joka parantaa merkittävästi kiinteistön ulkonäköä ja yleistä viihtyvyyttä.

Sammal- ja viherpesut

Sammal- ja viherpesujen aikana tehtävä torjunta-ainekäsittely toimii tehokkaasti levää, säde- ja lattiasienikasvustoa ja muita mikrobikasvustoja vastaan.

Sammal- ja viherpesut on suunniteltu sellaisiin kohteisiin, joissa esimerkiksi vain ikkunoiden tippapellit ovat sammaleen tai viherkasvuston peitossa ja julkisivujen yleisilmettä voidaan parantaa merkittävästi vain tietyt rakenteet puhdistamalla.

Esimerikiksi metalliosien puhdistamisen jälkeen lopputuloksena on uudenkaltainen kiiltävä metallipinta, joka parantaa merkittävästi kiinteistön julkisivukuvaa.

Pyydä tarjous paine- tai sammalpesusta!

Saat meiltä nopeasti tarjouksen sammal- tai painepesusta taloyhtiölle täyttämällä lomakkeen tai soittamalla numeroon 050 470 8226.

Katso kaikki yhteystietomme tästä »