Kiinteistö Oy Väritehtaankatu 8

Suoritimme ikkunanpesun, jonka aikana tehty havainnointi toi ilmi myös julkisivuissa olevia ongelmia. 

Kiinteistömanageri Marko Karimo, Newsec Property Asset Management Finland Oy:

Kohde sijaitsee keskeisellä paikalla Vantaan Tikkurilassa. Kiinteistöön on sijoittunut useita eri alan yrityksiä. Newsec on hyödyntänyt Antigravityn palveluja kiinteistössä useisiin eri tarpeisiin jo muutaman vuoden ajan.

Antigravity suoritti kohteessa ikkunanpesun, jonka aikana tehty havainnointi toi ilmi myös julkisivuissa olevia ongelmia. 

Ikkunanpesu, jonka Antigravity otti hoitaakseen, suoritettiin ammattitaidolla ja ripeästi. Työn jälki oli moitteetonta ja hinta enemmän kuin kohdallaan, koska palveluun sisältyi kiinteistön arvon säilyttämiseen tähtääviä havaintoja, jotka johtivat toimenpiteisiin.

Alustavaan raporttiin oli merkitty ongelmakohdat sijaintitietoineen ja niitä valaisivat kohteista otetut tarkat valokuvat.  

Havaintojen perusteella teetimme Antigravityllä kiinteistön uudempaan osaan täysimittaisen julkisivutarkastuksen. Tarkastuksessa ilmenneet huomiot välitettiin rakennusyhtiölle, jota sitoi vielä rakentamisen laadun kaksivuotistakuu.

Antigravityn laatima raportti korjaustoimenpiteitä vaativista kohteista oli yksityiskohtainen ja selkeä. Ne sisälsivät myös kehotukset jatkotoimenpiteisiin.

Huomionarvoista oli, ettei rakennusyhtiö kyseenalaistanut ainuttakaan raportissa esiin tullutta havaintoa, vaan suoritti korjaukset mukisematta.

Jäimme kuitenkin miettimään, korjattiinko ongelmat asianmukaisesti, joten teetimme seuraavan ikkunanpesun yhteydessä Antigravityllä julkisivun korjausten seurantatarkastuksen. Seurantatarkastuksessa saatiin huomata, että kaikki korjaukset oli tehty asianmukaisesti.

Summa summarum: Luotamme Antigravityyn. Se on ansainnut asemansa tinkimättömällä osaamisellaan sekä kiinteistön arvon säilyttämiseen tähtäävällä asenteellaan.