Antigravity Oy:n palvelut teollisuudelle ja rakennustyömaille

Korkean paikan työt sijaitsevat yleensä erikoisosaamista vaativissa paikoissa. Korkean paikan työtehtävissä yrityksemme tärkein periaate on turvallisuus. Kaikista työkohdeista tehdään riskiarviointi sekä työ- ja pelastussuunnitelma, joiden avulla arvioimme kohteessa olevia riskejä. Huolellisella suunnittelulla ennaltaehkäisemme vahingot ja takaamme turvallisen ympäristön tehdaskiinteistössä tai rakennustyömaalla liikkuvalle henkilöstölle ja omaisuudelle.

Antigravityn tilaamalla voit jatkossakin luottaa siihen, että saat ammattitaitoista, tehokasta ja turvallista palvelua työkohteeseesi. Työskentelemme alan muuttuvien standardien mukaisesti ja jokainen työntekijämme on IRATA-sertifioitu. Pystymme siis takaamaan sinulle kustannustehokkaan ja joustavan palvelun erilaisiin asennus-, huolto- ja tarkastustöihin.

Olemme tottuneita toimijoita vaikeissa ympäristöissä, toimimme mm. siiloissa, putkissa, teollisuuskattiloissa ja -säiliöissä sekä korkeissa rakenteissa tai julkisivuilla.

Korkean paikan erikoistöissä toimialueenamme on koko Suomi.

 

Rakennustyömaiden asennus-, huolto- ja korjauspalvelu

 

Palvelemme tavanomaisesti uudisrakennuksissa kesken jääneiden työtehtävävien parissa. Rakennusurakan loppuvaiheilla huomataan usein lyhytkestoisia töitä, jotka ovat perinteisten työtapojen ulottumattomissa.

Köysityöt ovat erittäin kustannustehokas vaihtoehto työkohteisiin, joista on jo ehditty purkamaan telineet tai joissa henkilönostimet eivät enää ulotu työkohteeseen viheristutusten tai muiden esteiden takia.

Köysitöiden avulla pystymme mm. asentamaan, palosuojaamaan, saumaamaan, eristämään ja viimeistelemään vaikeissa työkohteissa. Tarjoamme kiinteinä asennuksina myös erilaisia huoltoratkaisuja esimerkiksi ikkunanpesua tai paloluukkuja varten.

 

Teollisuuden huoltopalvelu

 

Köysityön käyttämisellä teollisuudessa saavutetaan monia etuja, joita ovat mm. lyhyt vasteaika hätätöille, köysityöjärjestelmän nopea asennus ja purku sekä mahdollisimman vähäinen häiriö työkohteen ympärillä tapahtuvalle muulle työlle ja toiminnalle.  Asiakkaan asettamat aikataulut ovat meille erittäin tärkeitä, palvelemmekin siis joustavasti kelloon katsomatta teollisuusympäristön erilaisissa huoltotöissä ja hälytystehtävissä.

Heikosti suunnitellut säiliötyöt luovat korkean riskin teollisuusympäristöön. Köysijärjestelmien avulla voimme luoda turvallisen toimintaympäristön, vähentää kustannuksia sekä vähentää asiakkaidemme vastuuta erikoisosaamisemme asiosta.

Palvelumme suljetuissa tiloissa:

  • Säliötöiden valvonta ja pelastussuunnitelman toteutus
  • Säiliötöiden puhdistustyöt
  • Säiliötöiden tarkastaminen ja ajantasainen kuva/tallenne työkohteesta

 

Ammattiosaamisemme takaa meille valmiuden ratkaista erilaisia ongelmia kustannustehokkaasti ja turvallisesti noudattaen korkean paikan työn määräyksiä. Vastamme mielellämme kysymyksiinne numerosta 050 470 8226!